Emil Frey Srbija

Švajcarski holding Emil Frey Grupa u Srbiji posluje kroz svoje dve kompanije Star Import doo i Emil Frey Auto Centar doo. Star Import je generalni distributer Daimler kompanije za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju dok je Emil Frey Auto Centar malorpdajni i servisni centar za navedene brendove.

Nemačka kompanija Daimler direktno je u Srbiji i Crnoj Gori prodavala i servisirala Mercedes–Benz vozila od 1996. godine pa sve do februara 2014. kada su ove funkcije preuzele kompanije Star Import i Emil Frey Auto Centar, u okviru Emil Frey Grupe – uspešnog Holdinga koji posluje u celoj Evropi a sa sedištem u Švajcarskoj.

Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovao ju je 1924. godine mehaničar Emil Frey. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilski biznis: veleprodaja i maloprodaja putničkih, dostavnih i komercijalnih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile, rezervne delove I servisne centre. Kompanija posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i od skora u Albaniji.

Star Import i Emil Frey Auto Centar na tržištu Srbije posluju na dve lokacije: sedište i maloprodaja nalaze se u ulici Omladinskih brigada 33, dok je na drugoj lokaciji - Industrijska zona bb u Krnješevcima – rezervisana za prodaju i servisiranje teretnog programa.

Karijera

Želite da postane deo našeg tima?

Emil Frey Grupa

Partner kojem se veruje

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.