Polovna vozila

Emil Frey Selecet je program koji nudi polovna Mercedes-Benz vozila, ali i polovna vozila drugih brendova. Ponuda svih vozila se može pogledati na linku ispod, ali svakako preporučujemo da posetite naš plac polovnih vozila u ulici Omladinskih brigada 33 i na licu mesta se uverite u kvalitet.

Da bi se uopšte našla na našem placu sva polovna vozila prolaze stroge kontrole i zadovoljavaju postavljeni standard. Sva vozila imaju proverenu servisna istorija, nisu imala havarije ili veća oštećenja.

U našem centru polovnih vozila možete da prodate svoje vozilo a o uslovima otkupa više se možete informisati klikom na sledeći link www.emilfreypolovnavozila.rs

Polovni Kamioni

Emil Frey Polovni Kamioni vam pruža pristup ponudi kamiona i autobusa svih brendova, uzrasta i tipova. Od upotrebljenih tegljača do autobusa. Vozila koja su jedinstvena kao vaše želje – ali koje odlikuje: Emil Frey Polovni Kamioni standard na koji se možete osloniti.

Hajde da razgovaramo o ciljevima vaše kompanije – jer je Emil Frey Polovni Kamioni partner koji će vam pomoći da ih postignete. Mi znamo svako vozilo u našoj ponudi, proverili smo njegovo stanje, i ponudili ga po konkurentnoj ceni. Kao kupac kamiona i autobusa, možete se osloniti na nas kao profesionalnog partnera. Bez obzira da li ste kupili, prodavali ili isporučili svoj kamion ili autobus.

Emil Frey Polovni Kamioni deo je kompanije Star Import d.o.o., koja posluje u okviru Emil Frey Grupe koja je generalni distributer Daimler kompanije za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu.

Nalazimo se u Industrijskoj zoni bb u Krnješevcima, u najmodernijem centru na Balkanu za: prodaju novih i polovnih kamiona i autobusa Mercedes-Benz, Setra autobusa i Mitsubishi Fuso Canter kamiona, servisiranje lakih dostavnih vozila, kamiona i autobusa, prodaju rezervnih delova, trening centar i centralno skladište rezervnih delova.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.