Zvezde su na korak od Vas

Specijalna ponuda za vozila koja su spremna za trenutnu isporuku

Kako bi se vaš posao odvijao optimalno i kako biste mogli da se koncentrišete na njega, potrebni su vam jaki, pouzdani partneri: Mercedes-Benz transporteri.

Ako su vaše potrebe nešto drugačije, Mercedes-Benz ima pravo rešenje. Pomoći ćemo vam svojom ponudom dobrih, optimalnih gotovih rešenja za nadogradnje na jednom mestu ili preko naših sertifikovanih partnera. Tako ćete biti optimalno opremljeni za građevinu ili primenu u dostavi i zanatskim delatnostima.

Sprinter Furgon 311 CDI od 3,5t već od 23.900 EUR + PDV

Brojne varijante i oprema vozila omogućuju konfiguraciju ekonomičnog vozila – na primer, sa pogonom na prednjim točkovima – upravo kao kod prilagođenih furgona i šasija sa tovarnim sandukom ili Tourer-a sa reprezentativno opremljenim prostorom za putnike.

Ovo su prednosti koje su važne: za vozila sa novo-dostupnim pogonom na prednjim točkovima ostvaruje se, na primer, povoljna početna cena, dodatna korisna nosivost i niža utovarna ivica u poređenju sa vozilima sa pogonom na zadnjim točkovima. Vozači mogu da osete prednosti pametnog koncepta za rukovanje i prikaz, kao i modularnog koncepta odlaganja koji se, kao i izbor multimedijalnih i pomoćnih sistema, može savršeno uskladiti sa namenom vozila. Zahvaljujući inovativnoj snazi i više od 20 godina iskustva, Sprinter na ovaj način ponovo postavlja kamen temeljac kao napredno, efikasno i pouzdano rešenje mobilnosti, koje će doprineti napretku Vašeg preduzeća.

Sprinter 314 CDI 4x2 za samo 28.990 EUR + PDV

Promo vozilo po neverovatnoj ceni! Ograničen broj vozila na lageru sa veoma bogatom dodatnom opremom mogu da se kupe za samo  28.990 EUR + PDV. Pored transporta od fabrike do kupca i osiguranja u transportu, u cenu su uračunati i sledeći troškovi – homologacija, špediterske usluge, nulti servis, probne tablice i osiguranje, carina i carinski troškovi, kao i eko taksa.

Snaga motora ovog vozila je 105 kW(143 KS), međuosovinsko rastojanje 3924 mm, a dozvoljena bruto masa 3.500 kg. Kao što smo naveli vozilo je opremljeno dodatnom opremom a između ostalog poseduje Aktivni Brake Assist (BAS), upravljač podesiv po visini i dubini, okvir maske hladnjaka u boji vozila, povišen krov,   MBUX Multimediasystem mit 7 Zoll Touchscreen, preklopive spoljne retrovizore, Kamera za kretanje unazad….

Aktuelne ponude

Vozila spremna odmah za isporuku

Dodatna pitanja?

Ostanimo u kontaktu

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.