Zvezde su na korak od Vas

Specijalna ponuda za vozila koja su spremna za trenutnu isporuku

Dinamika je stav: nikada ne mirovati, nego uvek iznova dokazivati snagu inovacija. Nova C-klasa limuzina spremna je za pokret.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaša nova Mercedes-Benz C-Klasa limuzina osetno rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza toga stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provodite iza upravljača Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Da biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali svakako i opušteni, tu su vrhunske performanse visoke tehnologije i izvrstan komfor. I jedan pritisak na dugme.

C-Klasa 220 d 4MATIC za 54.836,40 EUR

Luksuzna limuzina Mercedes-Benz C-Klasa sa panoramskim krovnim prozorom u plavoj metalik boji dostupna je u Emil Frey Auto Centru po akcijskoj ceni od 54.836,40 EUR. Luksuz na točkovima obogaćen je dodatnom opremom i Avantgarde paketom enterijera i eksterijera što luksuz ove lepotice podiže na još veći nivo. Cena uključuje, između ostalog, i “Night” paket, set opreme za olakšano parkiranje, kameru za vožnju unazad, kao i pomoćne sisteme u vožnji, inteligentne led farove, grejanje prednjih sedišta, bezbedonosne sisteme za vožnju dece…

Aktuelne ponude

Vozila spremna odmah za isporuku

Dodatna pitanja?

Ostanimo u kontaktu

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.